Conference League

«Εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ποιότητας η ΑΕΚ και κυριάρχησε»: Το σχόλιο Μαραθιανού για την εξάρα της «Ένωσης»!

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Μαραθιανού για την τεράστια σε έκταση νίκη της ΑΕΚ με 6-0 επί της Αμπερντίν για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Η ΑΕΚ κατασπάραξε την Αμπερντίν στην OPAP Arena, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 για την πρώτη της νίκης στη φετινή League Phase του Conference League.

Σχολιάζοντας όσα έγιναν στην αναμέτρηση, ο Γιώργος Μαραθιανός που περιέγραψε την αναμέτρηση επισήμανε ότι η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς εκμεταλλεύτηκε τη διαφορά ποιότητας και κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό.

Παράλληλα, έκανε λόγο πως στο τέλος ίσως παίξει ρόλο στην κατάταξη της «Ένωσης» το σημερινό σκορ, τονίζοντας ότι παίκτες όπως οι Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Ντέρεκ Κουτέσα αποκατέστησαν τη σχέση τους με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που είχαν ανάγκη.

@sporfm946 Το σχόλιο του Γιώργου Μαραθιανού για την εξάρα της ΑΕΚ στην Αμπερντίν#sporfm #AEK #aekfc #conferenceleague ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x